V-ati hotarat sa va casatoriti?

V-ati gandit cum va arata acest moment special din viata voastra? Unii dintre noi visam la o petrecere mare cu multe rude si multi prieteni, la un restaurant idilic in padure sau pe malul unui lac de exemplu. Altii viseaza la o locatie mai intima unde sa petreaca alaturi de cei mai apropiati prieteni si doar de cativa membri ai familiei. Sau, de ce nu, un loc special unde cununia civila sa aiba o tematica anume, iar intregul eveniment sa fie gandit ca un adevarat spectacol total.

Dar nu cumva evenimentul acesta este despre voi? Despre incununarea relatiei voastre si o reconfirmare a iubirii voastre, declarata?

Pai atunci, hai sa il faceti sa fie al vostru pana la capat.

O solutie pentru cei mai rebeli care realizeaza faptul ca nunta este despre ei si nu despre ceilalti, o solutie din ce in ce mai apreciata de catre tot mai multe cupluri din Romania, este cununia civila la distanta, intr-o locatie indepartata, cum ar fi o insula tropicala, de ce nu?

Cand realizezi ca acest eveniment este despre voi, de fapt, incepi sa te gandesti serios la cum poti face sa transformi acest eveniment intr-unul personal si sa ai garantia ca iti vei aminti de nunta voastra toata viata.

O solutie consta in organizarea acestui eveniment intr-un cadru intim, poate doar voi doi sau cel mult alaturi de cativa prieteni foarte apropiati pusi pe distractie, ori alaturi de membrii esentiali ai familiei.

In topul preferintelor Europenilor, dar si al clientilor nostri pentru organizarea unei nunti speciale intr-o destinatie exotica, este Republica Dominicana.

Pentru ca un pachet complet de cununie civila in Republica Dominicana incepe practic de la 500 dolari/cuplu. Da, doar 500 dolari, in care ai incluse atat serviciile pentru starea civila, oficializarea practic a casatoriei, cat si servicii precum: event coordonator pe durata evenimentului, dar si inainte de acesta, amenajarea locatiei, sampanie, muzica ambientala, ceremonia in sine, servicii foto video etc