PROBABIL CEL MAI MARE GRUP DE MIRI IN LUNA DE MIERE

PROBABIL CEL MAI MARE GRUP DE MIRI LA O SEDINTA FOTO INTR-O DESTINATIE EXOTICA,

PROBABIL CEA MAI MARE DISTRACTIE INTR-O VACANTA!!!

Holiday Plus împreuna cu Nunti de Vis va propun un pachet de vacanta unic pe piata de profil, o Luna de Miere plina de distractie si o şedintă foto Trash The Dress inclusa, intr-una dintre cele mai frumoase si exotice destinații: REPUBLICA DOMINICANA – PUNTA CANA. 

Una dintre cele mai frumoase excursii optionale este insula SAONA.

Insula Saona este cea mai mare insulă adiacentă a Republicii Dominicane, in sudul țarii, situat in grupă de insule Antilele Mari și aparținând provinciei La Altagracia. Este parte a Parcului Național de Est și este inconjurată de Marea Caraibelor. Are o atracție turistică splendidă pentru plajele sale frumoase, apele calde și farmecul peisajului tropical. Insula are o populație de 500 locuitori, în două sate, Mano Juan, un sat de pescari cu case din lemn, și Catuano, care găzduiește un mic detașament naval al Marinei Dominicane.

Suprafața insulei este de 110 km patrați, are o densă vegetație tropicală, recifele de corali, o mare varietate de păsări și reptile și lagunele de coastă. În Saona, de asemenea, au fost identificate specii de țestoase marine, inclusiv carey și broasca testoasa verde. Printre păsările puteți vedea pescăruși, porumbelul alb-încoronat, și papagalul verde, care este în pericol de dispariție. Alte animale fascinante, cum ar fi iguanarinocer,  lamantini,  delfinii și liliacul de pescuit sunt, de asemenea, parte din locuitorii de pe insulă.

Transportul maritim pentru turisti este format de catamaranele, ambarcațiuni de agrement și bărci cu motor, care plec din Bayahíbe, la întrarea Parcului Național.

Adamanay era numele insulei dat de indienii Taini. Cristofor Columb a debarcat prima dată pe insula la 14 septembrie 1494, in a doua expeditie, și o a numit “Bella Savonesa”· (Savonească cea Frumoasă), după ce a verificat ca era o insulă independentă de insula La Española, azi, Republica Dominicană.