Multi spun ca divertismentul este un aspect semnificativ al unei nunti. De altfel, peste 80% dintre participantii la o nunta declara ca entertainmentul este singurul pe care il retin. Cu toate acestea, prea putine cupluri pun pe lista prioritatilor muzica din seara nuntii. Iata, asadar de ce este atat de importanta muzica la nunta.    

 1. Invitatii isi vor aduce aminte de muzica mai mult decat orice altceva. Asa cum mentionam anterior, de entertainment oamenii isi vor aminti mereu. Nu toti isi vor aduce aminte ce flori erau pe mese, cum arata tortul de nunta sau ce culoare aveau servetelele de masa. S-ar putea sa isi aminteasca ceea ce au mancat, insa cu siguranta isi vor aduce aminte de DJ-ul si MC-ul care au transformat petrecerea intr-una de neuitat si care au scos pe toata lumea la dans.     

2. Muzica da tonul serii. Muzica din seara nuntii stabileste atmosfera potrivita si permite invitatilor sa se bucure de pasul important pe care tu si partenerul/a l-ati facut. Fara muzica potrivita, exista multe sanse ca unii dintre invitati sa plece inainte de a savura toate felurile de mancare.

3. Muzica bine aleasa va da energie multimii! Muzica buna va da intotdeauna o energie buna invitatilor, iar entuziasmul lor va duce catre o petrecere de neuitat. Muzica amplifica fericirea cuplului proaspat casatorit si face pe toata lumea sa se simta bine.Un DJ de nunta profesionist va sti cum sa creeze o atmosfera deosebita si sa o mentina pana in zori. Sigur, si o formatie de nunta potrivita poate face acest lucru, alegerea fiind determinata de gusturile personale. Fara indoiala, alegand atat un DJ, cat si o formatie, vei investi intr-o petrecere complexa, cu momente diversificate, care o sa ii surprinda pe invitati.    

4. Aduce oamenii impreuna. Nuntile reprezinata, practic, reuniunea prietenilor si a familiei la un loc, iar muzica ajuta la distrugerea oricarei bariere sociale dintre generatii in randul invitatlor, facandu-i sa se relexeze.  De asemenea, dansul aduce impreuna oameni care nu se cunosc. Astfel, muzica potrivita ii ajuta oamenii sa se distreze si sa nu se simta absolut deloc stanjeniti.

5. Ii tine pe invitati activi. Este foarte posibil ca unii invitati sa resimta oboseala mai devreme, insa muzica buna, interpretarea si energia artistilor sigur o sa ii tina pe majoritatea pe ringul de dans pana in zori. Urban Events crede in evenimente in care dansul este pe primul loc, iar somnul si grijile raman deoparte. De aceea, orice concept ai alege, o sa iti dai seama ca vei avea parte de un eveniment unic.    

6. Toti invitatii se distreaza, indiferent de varsta. Colaborarea cu profesionisti, indiferent ca vorbim de DJ sau formatie de nunta, va aduce fericirea pe chipurile invitatilor tai. Acestia pot sa ofere diversitate in ceea ce priveste muzica, astfel incat sa fie un echilibru intre cea de petrecere si cea comerciala. Mai mult, ei isi vor adapta repertoriul in functie de modul in care invitatii reactioneaza si interactioneaza cu muzica. De exemplu, daca pe un anumit gen muzical vor iesi foarte putine persoane la dans, se va incerca evitarea acestuia.    

7. Le va da oamenilor un motiv de a vorbi despre nunta ta. Daca participantii la nunta se vor fi simtit exceptional pe ringul de dans, fii sigur ca vor discuta o vreme indelungata despre aceasta. Mai mult, datorita petrecerii reusite, tot mai multi tineri vor incerca sa va urmeze stilul. Asadar, muzica pe care o alegi pentru nunta ta joaca unul dintre cele mai importante roluri, iar o alegere inspirata va ramane in amintirile tuturor! 

Sursa: Ghidul Miresei

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *