De maine va fi altfel

”De maine va fi altfel…Cand voi veni acasa si am sa te strig, din camaruta ta imi vor raspunde papusi si ursuleti…Am sa-mi inchipui ca usa mi-ai deschis si ”sarut mana, mami”, mi-ai spus, asa, ca altadata…Si foarte incurcata de atatea bunatati ce ti-am adus, o zi sau doua, eu voi uita ca ai plecat cu Fat-Frumos.De maine n-ai sa imi mai spui ca iarasi am umblat prin ale tale lucruri si ti le-am incurcat, dar am sa ma uit mereu in camaruta ta sa fie toate asezate bine.E ziua ta frumoasa azi si viata ta in alb s-o porti frumos mereu si nu uita ca Dumnezeu a fost asa de bun cu noi…!…Cu toate acestea, imi va fi dor de tine…!” (extras din cuvintele emotionante ale unei mame, in ziua nuntii fiicei sale)

Oferta Foto Video – Pachet Premium – valabila doar pana pe data de 29.12.2021, in limita datelor disponibile

  • Un fotograf si un cameraman nelimitat, pe toata durata evenimentului;
  • Montaj video integral indiferent de durata filmarii, best moments (20-40 min) si clip (3-5 min);
  • Toate fotografiile prelucrate;-Sedinta foto in ziua nuntii si trash the dress;-Un album 30×80 cu 40 pagini;-Trei albume 15×40 cu 20 pagini, personalizate pentru parinti si nasi (fotografiile vor fi selectate de miri si albumele nu se vor tipari pana nu vom primi ok-ul pentru bunul de tipar);
  • Invitatiile de nunta sau plicuri de bani si meniuri in valoare de 300 lei (modelele sunt disponibile pe site la rubrica ”magazin online”, in diverse tematici si la cerere se poate concepe si grafica personalizata);
  • 100 magneti marturie (pentru 100 familii) – o fotografie cu mirii si fiecare familie/invitat neinsotit, realizata la primirea de la restaurant si predata pe parcursul petrecerii;
  • Cununia civila este inclusa la starea civila oricand in cursul saptamanii (de luni pana vineri inclusiv).Materialele foto video sunt predate pe stick.

Pret: Premium 4K – 5000 lei (cu avans 1000 lei care poate fi achitat si in doua transe). Pentru plata integrala, pachetul ramane la 4500 lei si primiti o sedinta foto Save the Date bonus.

Premium Full HD – 4500 lei (cu avans 1000 lei care poate fi achitat si in doua transe). Pentru plata integrala, pachetul ramane la 4000 lei si primiti o sedinta foto Save the Date bonus.

Oferta se poate personaliza in functie de preferinte.Alte pachete sunt disponibile pe site (pachete cu doi cameramani, doi fotografi, drona, cabina foto, luna de miere…etc )

Suntem din Bucuresti si ne deplasam oriunde in tara (se achita suplimentar cheltuieli de deplasare). Echipa este disponibila in ziua nuntii pana la finalul petrecerii, indiferent de ora la care doriti sa incepeti si ora la care se termina.

Recomandam tuturor mirilor ca inainte de a alege prestatorul de servicii foto-video sa sa viziteze sediul acestuia pentru a se documenta despre calitatea serviciilor oferite. Asta pentru ca un pachet sau o oferta poate arata aproximativ la fel pe hartie si poate avea si aproximativ acelasi pret, insa diferenta de calitate de la un furnizor la altul poate fi foarte mare. In aceasta ordine de idei, va invitam la sediul firmei noastre pentru o prezentare detaliata a materialelor foto-video pe care le realizam.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *